вул. Януша Корчака, 60, м. Київ
 grant.chlib@gmail.com

Благодійний фонд розвитку
Національної бібліотеки України для дітей

Новини

6 та 7 квітня в МКЦ «Український дім» (м. Київ) відбувся Всеукраїнський фестиваль «ROBOfirst – більше ніж роботи».

Школярі з усієї України вирішували фізичні та соціальні проблеми, з якими зіштовхується людина при тривалому перебуванні за межами Землі. Учасники науково-пізнавального гуртка «Robotics», зокрема команда «Космодрон», уперше взяли участь у фестивалі такого масштабу та були урочисто нагороджені у номінації «Найбільш креативне рішення»!

Тема сезону 2018-2019 називається «МІСІЯ: МІСЯЦЬ». Наша команда «Космодрон» досліджувала та вирішувала проблеми життя людини на земному супутнику. Ми побудували LEGO-модель та створили Постер, у якому відобразили все, що гуртківці вивчили протягом сезону. І, звичайно ж, поділилися своєю роботою з іншими учасниками фестивалю. Під час презентації своєї космічної місії маленькі дослідники були сповнені енергії та рішучості, а тому викладалися на повну, презентуючи свою команду.

Програма фестивалю була дуже насиченою. У космозонах можна було дізнатися про космос, поринути у яскравий світ міжпланетних просторів. Інтерактивні зони, настільні ігри, майстер-класи, розваги від партнерів, лекції та звісно ж LEGO! А ще були перегони роботів та справжні бої роботів.Ми довели, що навчання може бути справді цікавим!

Детальніше