вул. Януша Корчака, 60, м. Київ
 grant.chlib@gmail.com

Благодійний фонд розвитку
Національної бібліотеки України для дітей

Новини

Проект «Family Nest» отримав І місце в номінації «Розвиток територій» серед найкращих соціальних проєктів премії Social Project Awards.

 

Всеукраїнський фестиваль «ROBOfirst – більше ніж роботи!»

Серед найкращих соціальних проєктів України 2018 року — «Family Nest» — сімейно-психологічна служба без бар’єрів» Благодійного фонду Національної бібліотеки України для дітей. Ми дуже пишаємося, що наш проєкт серед переможців і отримав І місце в номінації «Розвиток територій»! До цього успішно пройдено декілька етапів: прийом заявки, оцінювання 19 експертами та онлайн-голосування. 410 проєктів зі всієї України змагалися у конкурсі за визнання найкращим соціальним проєктом премії Social Project Awards.Основна мета — популяризація соціальних проєктів і громадських організацій, які формують майбутнє країни, 11 номінацій, 100 фіналістів, 31725 онлайн-голосів.

Церемонія нагородження найкращих соціальних проєктів України за версією щорічної всеукраїнської премії Social Project Awards за підтримки Міністерства молоді та спорту України, журналу PROactive і компанії «Цитрус» відбулася 8 грудня в Одеському національному академічному театрі опери та балету. Це була яскрава, феєрична подія для всіх учасників проєктів. Для Благодійного фонду бібліотеки ця нагорода стала визнанням нашої діяльності. Приємний подарунок від партнерів — отримання безкоштовного сайту від MotoCMS, сертифікату на курс проєктного менеджменту від PMI Kyiv, який включає курс тренінгів із практичних питань проєктного менеджменту.

Детальніше