вул. Януша Корчака, 60, м. Київ
 grant.chlib@gmail.com

Благодійний фонд розвитку
Національної бібліотеки України для дітей

Новини

Вже третій рік поспіль двічі на тиждень працює бібліотечна англомовна студія English with no limits. Не дивлячись на усі виклики сьогодення, студія продовжує свою плідну діяльність.

 

 

Цього року заняття в студії дещо змінили свій формат. Перші відмінності у форматі зустрічей торкнулися відеопереглядів. Цього року розпочато перегляд фільмів мовою оригіналу без субтитрів! Це дасть змогу учасникам на слух сприймати інформацію англійською мовою.

eng1

Як виявилося, передивлятися фільми мовою оригіналу без субтитрів набагато складніше, але водночас це і цікавіше! Учасники почали більше слухати фільми, намагаються їх зрозуміти і перекладати основну суть сказаного. Відеоперегляди проходять кожного вівторка о 16:00 на платформі Zoom.

eng2

Заняття у четвер, присвячені покращенню читання і вивченню нової лексики та граматики, надзвичайно допомагають практикувати правильну вимову, що вкрай важливо для вивчення англійської мови. Під час цих занять розбираємо англійські скоромовки, кожна з яких вчить правильно вимовляти окремі звуки. Також учасники студії із задоволенням читають нові книжки, дізнаються про цікаві родзинки різних країн та відкривають для себе яскравий світ англійської мови! Кожного четверга о 16:00 на платформі Zoom можна дізнатися багато нового, цікавого та корисного!

Чекаємо усіх бажаючих на наших заняттях! Реєстрація за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/1tEiQINH9UODHHRiTS3mtEBkJkLAi4nkQQxfIb2ep4jc/edit