вул. Януша Корчака, 60, м. Київ
 grant.chlib@gmail.com

Благодійний фонд розвитку
Національної бібліотеки України для дітей

Новини

Під час осінніх шкільних канікул Національна бібліотека України для дітей і Комунальне підприємство «Київпастранс» за традицією зустрічали маленьких киян віком від 3 до 10 років у Казковому трамвайчику на осінні читання та різноманітні книжкові розваги.

Трамвайчик розпочав свою роботу в перший день канікул. Співробітники головної дитячої бібліотеки підготували для дітей нові цікаві книжки, осінні віршики, загадки, настільні ігри, забавки, лялькові вистави, вигадали нові майстер-класи. У слайм-лабораторії діти похімічили, а потім створили спеціальні бібліотечні коломийки, які співали усі разом! Звичайно ж, знайшлися нові друзі і, сподіваємося, нові читачі.

Поки діти розважалися у трамвайчику, піар-менеджери бібліотеки спілкувалися з дорослими та знайомили їх з новими надходженнями, репертуаром послуг, сервісів, дозвіллєвих програм бібліотеки. Бібліотекарі консультували батьків щодо кола читання дітей. Одного дня, до бібліотеки приєдналися друзі з Видавництва «СОВА», які подарували книжечки-розмальовки для майстер-класу, а головне, спланували спільну театралізовану презентацію новорічної книги «Лист Діду Морозу».

2 5dea5f8c79660

5