вул. Януша Корчака, 60, м. Київ
 grant.chlib@gmail.com

Благодійний фонд розвитку
Національної бібліотеки України для дітей

Новини

11 жовтня 2018 року рамках Тижня кодування ЄС, організатором якого є Meet and Code, в Національній бібліотеці України для дітей відбувся «День QR-кодування». Захід реалізовано «Благодійним фондом розвитку Національної бібліотеки України для дітей» у рамках ініціативи Meet and Code за підтримки Ресурсного центру ГУРТ у співпраці з організаціями TechSoup Europe та Haus des Stiftens gGmbH та фінансування SAP (System Analysis and Program Development).

До заходу долучилися діти шкіл-інтернатів та реабілітаційних центрів Житомирської, Запорізької, Харківської областей та м. Львова, учні київських шкіл.

День QR-кодування в Інтернет-центрі подарував дітям приємні сюрпризи та несподіванки. Діти з цікавістю переглянули презентацію про історію та застосування QR-кодів у повсякденному житті, видавничій справі, бібліотеках. Завдяки QR-вікторині ознайомилися з творчістю сучасних українських письменників, твори яких висвітлюють світ комп’ютерних пригод. Запитання вікторини розкодовувалися за допомогою планшетів та мобільних пристроїв

Детальніше